Een telefoontje van “My Fallen Angel” is genoeg om in de auto te stappen en richting Den Haag te rijden. Ik ken haar al jaren en ik ben sinds 2004 ook haar lingeriemodel. Nu zijn de rollen omgedraaid. Ze heeft mijn professionele hulp nodig om meer zichtbaar te zijn als ondernemer.

 

Haar passie

My Fallen Angel is een rijpe vrouw van 65 jaar. Ze heeft haar sporen verdiend als financieel administratief medewerkster in het bedrijfsleven. Als klein meisje was ze altijd al gefascineerd door het ontwerpen van kleding. Haar tante was coupeuse en My Fallen Angel keek hoe haar tante bezig was achter haar naaimachine. Ondertussen speelde ze met knopen en garen.

In die tijd vertelde niemand haar dat ze na de middelbare school ook naar de technische school voor mode en kleding kon gaan. Het was toen heel normaal om te gaan werken en zo ontwikkelde ze zich als financieel administratief medewerkster. Haar passie bloedde dood, ook als was ze zich daar niet van bewust. Zoals het gaat in het leven: je springt op de trein en al hobbelend leef je verder.

Door een vriendin en toeval kwam My Fallen Angel op haar 27ste terecht op de avondopleiding van de technische school voor mode en kleding. Ze leerde patronen ontwerpen en kleding naaien. Tot groot genoegen van haar familie en vrienden, want zij kregen voor een vriendenprijs een hele nieuwe gaderobe. Het bleef knagen bij My Fallen Angel en ze ging weer verder zoeken. Totdat ze iemand vond die haar privéles gaf in het maken van lingerie. Er ging een wereld voor haar open. En haar kast puilde uit van prachtige uitdagende lingerie.

Het geheim

Ze ontdekte het geheim! Een prachtig mooi handgemaakt lingeriesetje doet iets met je als vrouw. Wetende dat je iets heel speciaals draagt voor jezelf, zorgt voor een gevoel van eigenwaarde en respect voor jezelf. En dat straal je uit! Je gaat rechtop lopen en je neemt volledig jouw ruimte in (zonder daarbij toestemming te vragen aan een ander).

My Fallen Angel vindt het jammer dat we onszelf als vrouwen niet vaker gunnen om sexy en ondeugend te zijn. We hebben geleerd om ons te schamen voor ons lichaam en doen ons uiterste best om maar zo slank mogelijk te zijn. De beelden in de media helpen ons daar niet bij.

Wij zijn ondeugend!

My Fallen Angel heeft een missie in het leven. Ze wil een bijdrage leveren aan de bevrijding van de vrouw. Vanwege onbewuste overtuigingen van de maatschappij (en onszelf) hebben we als vrouw allemaal geleerd om binnen de lijntjes te kleuren. Gelukkig durven we naarmate we ouder worden steeds meer onze eigen kleur te laten zien. En wordt het tijd om afscheid te nemen van het aangepaste gedrag. Want iedere vrouw heeft iets “ondeugends”!