Referenties

Be your own Guru 1ste editie
Anoniem

Ik krijg van mijn omgeving te horen dat ik veranderd ben.  Ik straal veel meer en ik heb weer plezier in het leven. De scheiding is voorgoed achter mij en ik heb afscheid genomen van de innerlijke pleaser.  Oude verhalen uit het verleden heb ik opgeruimd. Ik had last van verlating- en bindingsangst. Ik durf nu veel meer op mezelf te vertrouwen. Ik vond het verrassend om elke keer met een andere archetype aan de slag te gaan. Bij iedere archetype hoort toch een andere energie. Vooral de laatste dag was ik erg uitbundig  en vrolijk. Het verbaast me dat ik bij mijn persoonlijke slotceremonie toch weer even emotioneel was. Dank je wel voor de professionele foto’s die ik mag gebruiken. Als ik naar mijn foto kijk dan zie ik een sexy wijf! Toen ik met dit traject begon wist ik nog niet dat ik met  mijn eigen bedrijf zou beginnen. Ik heb nu een duidelijk doel voor ogen.

Je bent heel authentiek, krachtig en je hebt een houding van don’t fuck with me! Je hebt echt schijt aan de wereld. Dat wil ik ook! 

Waardering: 8

Holistisch lifecoach,  moeder van 2 kinderen.

Be your own Guru 1ste editie
Anoniem

Ik heb in dit traject vooral gewerkt met de vrouwenlijn. De verborgen boodschappen die ik van mijn moeder heb meegekregen en die ik ook weer onbewust doorgeef aan mijn dochter. Ik heb ervaren dat ik meer op mijn plek sta en mezelf ook draag. Het is voor mij helder wat mijn hoge doel is in het leven. Door mijn eigen leven heb ik ervaren hoe moeilijk het is om knopen door te hakken. Ik heb heel lang in een relatie gezeten waar ik geen hartstocht voor voelde en ik was niet gelukkig in mijn werk. Nu ben ik gescheiden en ik heb een leuke parttime baan. Ik ben hier om anderen te helpen knopen door te hakken en te leven vanuit het hart. Naast mijn parttime baan ga ik nu ook mijn eigen praktijk opzetten.

Ik vind dat je heel snel een vertrouwde sfeer weet te creëren. Ik heb dit nog nooit zo sterk ervaren terwijl ik toch al heel veel verschillende workshops heb gevolgd.  We waren echt een fijne groep die elkaar steunden. Ik ga dit warme bad missen. Daarnaast ben je totaal  jezelf en praat ook gewoon over jouw thema’s in het leven. Je geeft veel waarde weg en doet je  zaken vanuit je hart! 

Waardering: 9

Loopbaanadviseur,  moeder van 3 kinderen.

Be your own Guru 1ste editie
Anoniem

De tijdslijn was voor mij een impactvolle oefening waarbij ik echt mijn ouders op zielsniveau heb geaccepteerd. Ik heb van mijn moeder de verborgen boodschap mee gekregen om mezelf niet centraal te stellen. Mijn moeder heeft altijd voor anderen gezorgd ten koste van zichzelf. Ik had graag nog meer willen werken met verborgen verhalen. Ik heb in dit traject wederom ook ervaren dat ik voor anderen zorg om gewaardeerd te worden. Dit gedrag werkt door in mijn bedrijf waardoor mijn bedrijf een hobby blijft. Het spelen met de archetypes en uitgedaagd te worden om in mijn kracht te staan zorgt ervoor dat ik mijn bedrijf naar een next level wil brengen. Dit jaar komt een nieuwe website en ik wil echt in mijn autoriteit staan. Dit is mijn focus!

Het is voelbaar dat je echt met bezieling en passie werkt. Je bent een krachtige vrouw. Alles is tot in de puntjes verzorgd en je weet als geen ander ons een respectvolle spiegel voor te houden.

Waardering: 7

Coach, moeder van 2 kinderen