Andere methodieken

Door mijn ruime ervaring van 30 jaar heb ik ondertussen veel instrumenten verzameld in mijn gereedschapskoffer.

Op intuïtieve wijze stem ik af op mijn cliënten en werk ik met het juiste instrument. Zowel rationele als hoog gevoelige cliënten zijn bij mij op het goede adres.

Inleiding

Naast mijn opleidingen pedagogische academie, HBO personeelswerk en post HBO management voor dienstverlenende organisaties, heb ik ook altijd geïnvesteerd in allerlei coachingsmethodieken. Het blijft als professional belangrijk om te investeren in jouw vakkennis en persoonlijke ontwikkeling.

Erkend loopbaanadviseur

De post HBO opleiding Hoogendijk zorgt ervoor dat ik erkend loopbaanadviseur ben. Door mijn interesses in de (on)bewuste drijfveren en overtuigingen heb ik mij verder gespecialiseerd in de psychologie van Jung. Daarnaast heb ik ook de opleiding familie opstellingen gevolgd bij Hylke Bonnema. De levensthema’s die spelen in het gezin van afkomst, dragen we (on)bewust mee in ons systeem en zijn bepalend voor de keuzes die wij maken in het leven.

Holistische basis

Al ruim 30 jaar ontwikkel ik mezelf in allerlei spirituele workshops zoals sjamanistische dans, yoga, mindfullness en healing. Al deze methodieken zorgen ervoor dat ik op holistische basis naar mijn cliënten kijk. Onze lichaam, geest en ziel werken nauw met elkaar samen. Op basis van de persoonlijke voorkeur van mijn cliënten, zet ik de juiste methodiek in.