Wees je eigen leraar

Juist door de problemen in mijn opvoeding, relatie en gezondheid heb ik veel geleerd over mezelf.
Ben ik bewust geworden van mijn onbewuste patronen en heb ik geleerd om te vertrouwen op mijn intuïtie.

Mijn persoonlijke missie

Mezelf en “Vaders en Moeders”  influisteren om liefde te zijn, waardoor wij en onze “kinderen” in veiligheid opgroeien tot liefdevolle mensen. We are ONE family on this beautiful planet!

Harmonie

Naast mijn professionele ontwikkeling heb ik ook altijd een fascinatie gehad voor spiritualiteit. Ik geloof oprecht dat we hier op aarde zijn met een doel. Mijn doel is om harmonie te brengen in masculiene en feminiene krachten.

In onze oververhitte westerse maatschappij zijn we teveel gefocust op het ratio (Yang) en hebben we te weinig waardering voor de vrouwelijke energie (Ying). We gebruiken voornamelijk onze wilskracht om ons bedrijf op te bouwen. Ons ego is leidend! We hebben verleerd om te luisteren naar de stem van onze ziel, de wijsheid en het ritme van ons lichaam waardoor we de bezieling en inspiratie missen in onze dagelijkse leven.

Levenslessen

Het leven bestaat ook uit vervelende gebeurtenissen zoals ziekte, scheiding of ontslag etc. Het is belangrijk om eerst de emoties goed te verwerken voordat we kunnen zien welke levenslessen we hieruit kunnen leren. Zo heb ik borstkanker gehad in 2002. Ik heb geleerd om mijn sexy vrouwelijkheid terug te vinden met een borst. Daarnaast was ik de beste pleaser van de hele wereld. Ik heb nu geleerd met vallen en opstaan om mezelf op de 1ste plaats te zetten. En door de dood in de ogen aan te kijken, heb ik op zielsniveau andere keuzes gemaakt.

Het is nu mijn taak om mijn doorleefde wijsheid te delen met jou.