‘’Follow your ancient fire”

Wees de regisseur van je loopbaan

Individueel loopbaantraject voor vrouwelijke professionals.

Herken je dat het je teveel moeite kost om jezelf te motiveren voor het werk? Het begint meestal met geen zin meer hebben. Geen zin hebben om naar het werk te gaan. Je irriteert jezelf aan collega’s en/of manager. Je baalt ervan hoe de organisatie omgaat met medewerkers. Of je bent niet meer uitgedaagd in je werk.  Eigenlijk weet je niet meer wat je wilt. Het voelt alsof je op een dood spoor zit. Dit kost energie en je merkt dat je ‘s avonds uitgeblust bent.

Dan is het tijd om jezelf van die bank af te trekken en in actie te komen. Want je weet als je niets doet dan verandert er niets.

In dit loopbaantraject ga je op zoek naar het vuurtje wat vroeger altijd zo fel brandde. Vaak raak je dit onderweg kwijt omdat je vergeten bent wat jouw passie is.

So Follow your ancient fire!

Resultaat:

– Je hebt vrede met het verleden
– Je bent vastberaden om de ideale baan te vinden
– Je weet wat jouw levensmissie is.
– Je hebt een eigentijdse CV.
– Je weet hoe jij jouw persoonlijk en professioneel leven wilt inrichten
– Je hebt weer plezier in het leven
– Je hebt de baan die past bij jouw talenten, persoonlijkheid en levenswijze
– Er is weer balans in jouw privé en werkleven.

The 5 archetypes of The Black Jaguar Woman gaat jou helpen om weer de regisseur te zijn van je loopbaan.

1. Mother

Leer weer van jezelf te houden

-Neem afscheid van het verleden door te ontdekken welke levenslessen je geleerd hebt.

2. The Amazon

Wees vastberaden om jezelf te bevrijden

-Maak ruimte door jezelf en anderen te vergeven voor de “fouten” die gemaakt zijn.
Bevrijd jezelf van mentale en emotionele innerlijke hindernissen

3. The Sexy Woman

Ontdek jouw missie in het leven

-Wat is jouw missie in het leven? Durf te dromen; welke droombaan past bij jou?

4. The Playful Girl

Dans en geniet van het leven

-Durf te spelen met je dromen door een actieplan te maken en uit te voeren.

5. The Queen

Wees de stille kracht en breng healing

-Vier de kleine successen! Wees zichtbaar als personal brand en pak je rol op als autoriteit in je
vakgebied. Je kiest eindelijk voor jezelf en bent vastberaden om richting te geven aan je loopbaan.

Walk the talk

Twee jaar na de borstkanker heb ik mijn vaste baan als loopbaanadviseur opgezegd. Want ik voelde me gevangen in de organisatie en kon mijn ei niet meer kwijt. Mijn omgeving en partner verklaarde mij voor gek. Zelf een baan opzeggen betekent geen financieel vangnet meer. Echter ik kon niet anders! Ik had echt te luisteren naar de stem van mijn ziel! Dus ik waagde de sprong. Nu 17 jaar later ben ik met vallen en opstaan een succesvolle loopbaanadviseur en heb ik  opdrachten binnen de Rijksoverheid en zakelijke dienstverlening. Ik heb ondertussen honderden cliënten begeleid in hun loopbaan.

Mijn begeleiding

Aan de hand van een werkboek ga je allerlei maatwerk opdrachten maken. Deze opdrachten ontvang ik graag 2 dagen voor ons gesprek zodat ik me kan  voorbereiden op het gesprek.

Van ieder gesprek ontvang ik een reflectieverslag zodat ik op de hoogte blijf van de inzichten die je tijden het traject over jezelf hebt verzameld. Op basis hiervan besluit ik welke extra (video) maatwerk opdrachten ingezet worden.

Ik geef daarnaast feedback op jouw persoonlijke uitstraling en presentatie zodat je hierdoor authentiek bent in de sollicitatiegesprekken.

Op basis van co creatie ontwikkelen we een traject die helemaal is afgestemd op jouw leerbehoeften en wensen. We werken zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Dit is de sleutel waardoor jij, jouw leven transformeert naar een (werk)leven waar jij maximaal gebruik maakt van jouw potentieel.

Investering

Voor dit holistisch transformatie traject (inclusief 12 live gesprekken, voorbereiding maatwerk opdrachten/reflectieverslagen lezen, maatwerk video’s opnemen, tussendoor zoom gesprekken, reistijd, kilometervergoeding en eindverslag) geldt een investering van € 5497.00.

Boek hier een vrijblijvend consult via mijn google agenda en we zullen gezamenlijk kijken of dit individueel loopbaantraject past bij jouw wensen en commitment.

Referenties

Ik heb Odet leren kennen als een vakvrouw op het gebied van loopbaanadvies die op een respectvolle, integere en geheel op eigen wijze medewerkers zo ver krijgt om regie te nemen over hun eigen loopbaan. Zij kijkt naar de mens in zijn geheel en vanuit vertrouwen en een positieve levensinstelling leert ze een medewerker te kijken naar zijn/haar kwaliteiten en valkuilen, en motiveert/stimuleert deze om de nodige vervolgstappen te zetten. Je ziet medewerkers groeien en vol trots spreken over hun veroveringen /stappen die zij hebben gezet om vervolgens anderen er van te overtuigen dat het werkt als je kiest vanuit jezelf en je hart. Als trainer in het kader van mobiliteit is Odet in haar element en weet deelnemers te boeien en te binden.

Individueel traject

Anoniem, Karin Brabers, adjunct directeur, Gevangenis Breda

Vanaf het begin van het eerste gesprek creëerde Odet een hele gemoedelijke sfeer waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Door de vragen die ze mij stelde had ik het gevoel dat ik alles tegen haar kon vertellen op een manier hoe ik zelf eerder nog niet had kunnen verwoorden. Ik vind dat ze bijzoender goed mijn interesses en mijn kwaliteiten naar boven heeft kunnen krijgen. Daarbij vond ik dat ze erg goed samen metmij kon linken aan verschillende beroepen. Ik ben dan ook erg gelukkig met de beroepskeuze en de baan die beide een gevolg zijn van het beroepskeuze traject met Odet.

Provincie Noord-Brabant

Anoniem, Steven de Vos, logistieke planner

Jouw coaching heeft me zeker geholpen om mijn doel en volgende stappen te benoemen. Terugkijkend denk ik dat je dat vooral goed doet door je oprechte interesse, door contact te maken en door jouw werkwijze aan te passen aan mijn manier van leren (liever vanuit praktijk dan aan de hand van de standaard opdrachten). Doordat je onze gesprekken over een jaar hebt gespreid, kon ik meer van mezelf laten zien en konden we reflecteren+vooruitkijken aan de hand van de gebeurtenissen in mijn werk. Dat maakte dat elk gesprek voor mij al waardevol was op het moment zelf, maar jij zorgde er bovendien voor dat uiteindelijk ‘vanzelf’ de rode draad ontstond als basis voor mijn doel/missie. Knap hoor!

Dankjewel.

Anoniem, Anoniem