Walk the Talk

Het leven biedt ons zoveel levenslessen. Door onze verantwoordelijkheid te nemen voor onze emoties en gedrag leren we veel over het leven. Hierdoor ontwikkelen we onze levenswijsheid en kunnen we dit doorgeven aan anderen. Ik heb mijn doorleefde levenswijsheid verwerkt in de methodiek “The 5 archetypes of The Black Jaguar Woman”.

Inleiding

Zoals iedereen heb ik ook veel gemaakt in mijn leven. Ik ben op zoek gegaan naar mijn antwoorden en ik heb hierin vele workshops en trainingen gevolgd. Gaande mijn weg heb ik mijn doorleefde wijsheid vertaald in een methodiek. The 5 ritmes en movement medicine zijn het fundament van mijn methodiek.

Ervaring

Door mijn ruime ervaring van 30 jaar zie ik veel cliënten worstelen met het (werk)leven. De antwoorden en houvast buiten zichzelf zoeken waardoor het moeilijker wordt om de controle los te laten. Dit geeft spanning zoals op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel gebied.

Transformatie

Deze methodiek helpt jou de innerlijke rust in jezelf te vinden. Waardoor je stap voor stap je leven transformeert. Door zaken uit het verleden te helen maak je schoon schip. Dat begint bij het verwerken van je emoties en hierin de verantwoordelijkheid te nemen. Dan pas kan je zien welke levenslessen je geleerd  hebt uit de situatie. Als je bewust jouw gedrag verandert en andere keuzes hierin maakt, komen er meer kansen in je leven.