In het loopbaantraject  maak ik gebruik van mijn coachingsinstrument The 5 archetypes of The Black Jaguar Woman. Deze heb ik zelf ontwikkeld aan de hand van mijn eigen leven en tientallen loopbaantrajecten met cliënten.

We beginnen het traject met het schrijven van een biografie. Hierdoor krijg je inzicht in je talenten en belemmerende gedragspatronen die jou blokkeren echt je leven te transformeren. We zoeken de verborgen verhalen die je hebt meegekregen van je ouders. Je ouders die het goed bedoelen en doordat ze ook het verleden met zich meedragen, hebben ze jou de last van het verleden aan jou (on)bewust overgedragen.

We maken hierbij gebruik van de 1ste archetype The Mother. Veelal bepaalt de relatie met je moeder, of je succesvol bent in het leven. Oftewel je handelt vanuit een overvloed of schaarste mindset. In mijn praktijk zie ik vele vrouwen die vanuit onzekerheid zichzelf op de tweede plaats zetten en niet vol het leven durven te leven. Bang wat de buitenwereld ervan vindt.

Want de verborgen verhalen bepalen jouw gedrag en keuzes in het dagelijkse leven. Door hiervan afscheid te nemen, kies je voor ander gedrag.

Vervolgens ontwerp je een action board of schrijf je een levensontwerp op basis van je missie in het leven en talenten. Hierdoor wordt duidelijk wat jouw soul purpose is en hoe je  dit vorm wilt geven in het dagelijkse leven. De archetype van de Amazon helpt jou hierbij om echt voor jezelf te durven kiezen.

Dan wordt het tijd om een actieplan te formuleren en de eerste stappen te nemen. Door daadwerkelijk aan de slag hiermee te gaan, ervaar je veranderingen in het dagelijkse leven. De archetype of de Sexy Woman is een perfecte tool om je creatieve sexuele energie te gebruiken om creatief om te gaan met alles wat er op je pad verschijnt. Je ontdekt de kracht van synchroniciteit. Soms is het tijd om concrete stappen te ondernemen en soms is het nodig om te wachten wat er op je pad komt.

De archetype van the Playful Girl zorgt ervoor dat je met plezier en vertrouwen speelt met het Leven. Je onderneemt op een ontspannen manier de stappen die je geformuleerd hebt in je actieplan en je bent flexibel genoeg om je actieplan bij te stellen.

Tot slot zorgt de archetype van The Queen ervoor dat je vol trots het pad bewandelt wat je hebt uitgestippeld. Je kijkt terug op een enerverende reis met hoogte en dieptepunten. Het geeft je zelfvertrouwen om te ervaren dat je de regisseur bent van je loopbaan en dat je in staat bent om je leven te transformeren. Je geniet van het succes en je zet de kroon op je hoofd.

Ben je er klaar voor om de volgende stappen te zetten in je loopbaan en wil je jouw leven transformeren. Plan hier een vrijblijvende afspraak via mijn google agenda.