Workshop Your body is your temple

Workshop Your body is your temple

Aanleiding
Intimiteit in bed is voor velen van ons een big issue. Heb je ook niet geleerd om van je lichaam te houden en er oprecht van te genieten? Heb je de neiging om meteen je lichaam af te kraken als je in de spiegel kijkt? Valt je oog meteen op die  ene vetrolletje onder je navel of op de borsten die beginnen te hangen door de borstvoeding die je hebt gegeven aan je kinderen. Zo jammer en tegelijkertijd zo begrijpelijk dat we onszelf laden met zelfkritiek in plaats van met liefde. 

Als het lichaam zich niet welkom voelt dan komen er blokkades in het lichaam. De kundalini energie kan niet vrij stromen in het lichaam. Want het lichaam zet zich schrap voor de volgende negatieve kritiek van onze geest. We houden ons in waardoor het lichaam niet vrij kan bewegen. 

We verlangen allemaal naar vrijheid om volledig onszelf te mogen zijn en om onszelf te uiten zoals het voor ons klopt. En dat begint met onszelf volledig accepteren zoals we zijn. Dan creëren we een gezonde fundament waar onze ziel en geest met elkaar kunnen samenwerken.

So let’s rise up together! Sisterhood! Time to stand up!

Doel
In deze workshop leer je op welke wijze, je liefdevoller naar je lichaam kunt kijken. Je leert hoe je kan genieten van je kundalini energie, waardoor je een nog betere verbinding krijgt met je ziel. 

Opzet van de dag
In de ochtend ervaar je de sensualiteit van je lichaam door dans en meditatie. Na de lunch ontvang je een KAP sessie waarbij de kundalini energie krachtiger gaat stromen door je lichaam. 

Kundalini Activation Process: KAP is een overdracht van levensenergie (zoals shaktipat). Wanneer je je overgeeft aan dit proces zal de energie van je kruin naar je wortelchakra gaan stromen. Het bouwt zich geleidelijk op en kan na verloop van tijd of direct in beide richtingen gaan stromen. Dit is een heel natuurlijk proces jouw systeem op geen enkele manier zal schokken. Dit is intelligentie aan het werk om uw je te geven wat het op dat moment nodig hebt of aan kan. Nog niet eerder een KAP sessie gedaan? Bekijk dan deze video:

 

 

Datum
18 september van 10.00 – 17.00 uur

Tarief
€ 125.00
Inschrijvingen
Via deze website www.nadirama.nl kan je inschrijven.

Een sensuele groet van Nadia en Odet

Datum

sep 18 2022
Verlopen!

Tijd

10:00 am - 5:00 pm

Kosten

€125,00

Meer Info

Schrijf je hier in

Locatie

Subudhuis
Spoorlaan 4 Capelle aan den IJssel
Website
https://www.subudhuis.nl/

Organisator

Odet Sleeswijk
Email
odet@blackjaguarwoman.nl

Eén reactie

  1. Janneke augustus 26, 2022 om 2:09 pm- Antwoorden

    Hoi Odeth, ik zag je filmpje op Facebook en graag zou ik even contact willen. Gewoon even om af te stemmen, te voelen of dit de juiste stap voor mij is voordat ik me inschrijf voor deze workshop.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant