Live (online) masterclass: De pleaser op het werk

Live (online) masterclass: De pleaser op het werk

Wist je dat 80% van de pleasers een dienstbaar beroep heeft. Dat is niet zo vreemd. Want als pleaser wil je graag iets betekenen voor de ander. Je bent daar ook goed in. Al jouw kwaliteiten kan je in dit beroep kwijt. Dus weet dat je op de goede weg zit.

Er is ook een andere kant van de medaille.

Veel pleasers zijn ook enorme perfectionisten. Ze willen het werk zo goed mogelijk doen want daardoor krijg je erkenning en waardering van de buitenwereld. Daar waar anderen het bijltje erbij neergooien, zet jij nog een stap extra. Het gevaar hierbij is dat jezelf voorbij loopt en over je eigen grenzen heen gaat. Want je vindt het moeilijk om nee te zeggen. Niet zo gek dat collega’s, manager of cliĆ«nten , iets extra’s aan jou vragen. Want je zegt toch nooit nee. Nee zeggen tegen de ander, is ja zeggen tegen jezelf.

In deze masterclass zoomen we dieper in op de perfectionist. Wat is een perfectionist? Waarom zet een perfectionist zich continue onder druk? Welke onbewuste programmering wordt in je systeem wakker gemaakt. Wat betekent dit voor je omgeving? Hoe kan je vanaf vandaag de eerste stap zetten om jezelf niet zo serieus te nemen in het werk en de controle meer los te laten?

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

apr 02 2024

Tijd

7:30 pm - 9:00 pm

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant