Wees je eigen leraar

Juist door de problemen in mijn opvoeding, relatie en gezondheid heb ik veel geleerd over mezelf.
Ben ik bewust geworden van mijn onbewuste patronen en heb ik geleerd om te vertrouwen op mijn intuitie.

Follow your ancient fire

Naast mijn professionele ontwikkeling heb ik ook altijd een fascinatie gehad voor spiritualiteit. Ik geloof oprecht dat we hier op aarde zijn met een doel. Mijn doel is om harmonie te brengen in masculiene en feminiene krachten. In onze oververhitte westerse maatschappij zijn we teveel gefocust op het ratio. En durven we te weinig vertrouwen op onze intuĻŠtie.

Onze ziel

Onze ziel is hier om zoveel mogelijk te leren en te evolueren. Door bewuste keuzes te maken op zielsniveau kunnen we op een diepgaande manier ons leven transformeren.

Levenslessen

Het leven bestaat ook uit vervelende gebeurtenissen zoals ziekte, scheiding of ontslag etc. Het is belangrijk om eerst de emoties goed te verwerken voordat we kunnen zien welke levenslessen we hieruit kunnen leren. Zo heb ik borstkanker gehad in 2002. Ik was de beste pleaser van de hele wereld. Ik heb nu geleerd met vallen en opstaan om mezelf op de 1ste plaats te zetten. En door de dood in de ogen aan te kijken, heb ik op zielsniveau andere keuzes gemaakt. Het is nu mijn taak om mijn doorleefde wijsheid te delen in mijn werk.