“Be your own Guru”

Van pleaser naar een zelfbewuste sensuele vrouw die op haar eigen podium staat

Een soulful workshop: Wees de hoofdrolspeler in je leven op 14 februari, 28 maart en 2 mei 2025. 

Elke workshop heeft een eigen thema.

14 februari : Zelfliefde en het collectieve moederwond

28 maart:  De pleaser op het werk

2 mei: De pleaser in bed

Volg deze live workshops en:
– weet de rode draad van je leven
– ontdek jouw gedragspatronen waardoor je bepaalde situaties in stand houdt

Stuur een email naar odet@blackjaguarwoman.nl om je in te schrijven

Ik ben The Black Jaguar Woman!

Ik was onzichtbaar en durfde zeker niet iets op social media te plaatsen. Bang wat anderen van mij zouden zeggen. Ik was zo met die buitenwereld bezig. Het was echt een hele klus om iedereen tevreden te stellen. Uiteindelijk heb ik door de borstkanker geleerd om vooral te luisteren naar mijzelf met vallen en opstaan. Graag wil ik mijn doorleefde wijsheid met je delen

In deze live introductiemiddag:

– ontdek je op intuïtieve wijze de rode draad van je leven
– weet je waarom je bepaalde situaties in stand houdt

-heb je focus voor de komende tijd en weet je wat je anders gaat doen

Je kunt het gedrag van een ander niet veranderen, hoe graag je het ook zou willen. Je hebt alleen invloed op je gedrag. Daarom reflecteer ik graag over mijn eigen gedrag. Als je onzichtbaar bent, jezelf op de tweede plaats zet en klein houdt, dan heeft angst jou in de greep. In deze workshops leer ik jou te dealen met deze angst. Vaak is het een collectieve angst wat vele vrouwen voelen maar niet uitspreken. Ik daag je uit om je angst uit te spreken zodat het oplost. En energie vrijkomt om acties te ondernemen. Ik beloof je een inspirerende magische middag!

Dus ben je klaar voor om jouw (collectieve) angst onder ogen te zien en deze (op een nog diepere laag) los te laten?

Mis je nog de feedback van een expert die jou uitdaagt om dieper te zakken in je innerlijke wijsheid? Zodat je nog meer gebruik maakt van je eigen wijsheid om de hoofdrolspeler te zijn van je eigen leven.

Doe dan mee met deze creatieve soulful workshop!

Datum: 14 februari, 28 maart, 2 mei

Klik op agenda voor meer inhoudelijke informatie.

Je kunt kiezen welke workshop het beste bij je past.

Of je kunt ze ook allemaal volgen. De keuze is aan jou!
Tijd: 13.00 – 17.00
Locatie: Den Bosch
Investering: € 90.00