‘’Follow your ancient fire”

Geef richting aan je werkleven

‘’Follow your ancient fire”

Geef richting aan je werkleven

Persoonlijk coachtraject voor je medewerkster

Het valt je op dat je medewerkster steeds dezelfde gedragspatronen laat zien in het (werk)leven. Ze is onzichtbaar in de vergadering terwijl ze over zoveel kennis beschikt. Ondanks je pogingen om haar actief erbij te betrekken, zie je dat het haar te veel kruim kost om echt haar expertrol op te pakken binnen het team. Dat is
doodzonde! Ook in contact met de opdrachtgevers en collega’s zie je dat zij zich wegcijfert en confrontaties uit de weg gaat.

Zelf weet je niet meer hoe je haar het beste kan bereiken. Je beschikt nog niet over de juiste tools. Je merkt bij
jezelf dat je steeds in herhaling valt. Dan wordt het tijd om een expert erbij te halen.

Herkenbaar?

Je wilt graag dat zij de hoofdrol speelt in haar werkleven. Dat ze zich persoonlijk gaat ontwikkelen om uit haar comfortzone te komen. Zodat collega’s en opdrachtgevers niet meer om haar heen kunnen en haar ook serieus nemen. Je ziet haar potentie die zij zelf nog niet ziet!

Ik kan je helpen deze medewerkster te laten bloeien in het werk. Het is ook mijn persoonlijke ontwikkeling geweest. Ik weet wat het is om jezelf klein te houden uit angst om iets verkeerd te zeggen. Jezelf met collega’s continu vergelijken. Alleen maar zien wat je niet kan in plaats van uit te gaan van je eigen kracht.

Vaak heeft dit te maken met onbewuste programmering vanuit onze jeugd. Het helpt niet om tegen de medewerkster te zeggen wat zij moet doen. Want anders had ze het allang gedaan. Het vraagt een diepgaand onderzoek naar deze onbewuste programmering en stap voor stap te oefenen met nieuw gedrag. Alleen zij kan haar gedrag veranderen. En zij heeft van jou de ondersteuning nodig om hiermee te experimenteren.

Dus help haar om de hoofdrol te spelen in haar werkleven.

Resultaat

– De medewerkster staat steviger in haar rol als professional
– De medewerkster is zichtbaar in het werk als collega en als mens
– De medewerkster pakt haar expertrol op
– De medewerkster gebruikt haar creatieve vermogens om meer resultaten te boeken in het werk
– De medewerkster geeft haar grenzen aan vanuit waardigheid en respect voor jezelf en de ander

The 5 archetypes of The Black Jaguar Woman helpt haar om de gedragspatronen te transformeren naar een zelfbewuste vrouw. Deze doorleefde, succesvolle en intuïtieve methode heb ik ontwikkeld door de diepte en hoogtepunten in mijn leven.

The Mother

Het traject begint met het schrijven van een biografie. Hiermee krijgt ze inzicht in de familiepatronen. Met behulp van familieopstellingen leert ze haar eigen plek in te nemen in het gezin van herkomst. Nu heeft ze de basis gelegd om een goede innerlijke moeder voor zichzelf te zijn. Waardoor ze steviger in haar schoenen staat als professional.

The Amazon

Het is fijn om inzichten te hebben waarom de medewerkster in bepaalde situaties (door onbewuste familiepatronen) zo handelt. Uiteindelijk gaat het erom dat ze haar gedrag verandert. Dat vraagt moed en discipline om trouw te blijven aan zichzelf. Soms heeft ze het lef nodig om uit haar comfortzone te stappen. The Amazon helpt haar om die stappen te blijven zetten.

The Sexy Woman

Doordat ze weer oprecht van zichzelf houdt vanuit zelfrespect, gaat ze steeds meer op haar eigen podium staan. Hierdoor heeft de medewerkster een beter overzicht en is ze de regisseur van haar werkleven. Ze weet op het juiste moment te handelen en ze kan zichzelf duidelijk verwoorden. Het maakt haar onweerstaanbaar als professional omdat ze de flair heeft om met anderen te communiceren.

The Sexy Woman

Doordat ze weer oprecht van zichzelf houdt vanuit zelfrespect, gaat ze steeds meer op haar eigen podium staan. Hierdoor heeft de medewerkster een beter overzicht en is ze de regisseur van haar werkleven. Ze weet op het juiste moment te handelen en ze kan zichzelf duidelijk verwoorden.

The Playful Girl

De medewerkster durft weer spontaan te zijn en ze maakt optimaal gebruik van haar creativiteit. Ze durft te spelen in haar werk. Ze pakt haar expertrol op een speelse manier en ze maakt zich los van de meningen van anderen. Dat wil niet zeggen dat ze niet open staat voor constructieve feedback. Het betekent dat de medewerkster ongezouten en kwetsende meningen van anderen niet meer persoonlijk aantrekt.

The Queen

Ze staat stevig op je eigen podium. Vol zelfvertrouwen treedt ze de buitenwereld tegemoet. Ze hoeft niet meer anderen te behagen om waardering te krijgen. Daarnaast is ze een aanwinst voor de afdeling. Want ze geniet ervan om met andere collega’s samen te werken. Ze ziet haar collega’s niet als concurrenten. Nee, in tegendeel! Ze vindt het leerzaam en inspirerend als andere collega’s ook hun talenten geven aan de afdeling. Het palet van de diverse talenten binnen het team is de kracht van diversiteit.

The Queen

Ze staat stevig op je eigen podium. Vol zelfvertrouwen treedt ze de buitenwereld tegemoet. Ze hoeft niet meer anderen te behagen om waardering te krijgen. Daarnaast is ze een aanwinst voor de afdeling. Want ze geniet ervan om met andere collega’s samen te werken. Ze ziet haar collega’s niet als concurrenten. Nee, in tegendeel! Ze vindt het leerzaam en inspirerend als andere collega’s ook hun talenten geven aan de afdeling. Het palet van de diverse talenten binnen het team is de kracht van diversiteit.

Walk the talk

Als je mij volgt dan weet je dat ik de beste pleaser van de hele wereld ben geweest. Ik leefde vanuit mijn hoofd en dorst niet mezelf te zijn. Bang dat anderen mij zouden afwijzen en ik deed mijn best om conflicten te vermijden. Omdat kost wat kost, wilde ik de waardering en erkenning van anderen krijgen. Ik liep op eieren en ik was mezelf kwijtgeraakt. Niet zo gek dat ik ernstig ziek ben geworden. Dit was voor mij een echte wake-up-call waardoor ik eindelijk naar mijn gedragspatronen dorst te kijken. Door mijn eigen helingsproces ontdekte ik de 5 archetypes die mijn leven hebben getransformeerd. Nu voel ik me een zelfbewuste vrouw die weet wat ze wil. Ik voel me ontspannen en heb plezier in het leven. Dat wil niet zeggen dat ik geen gedoe meer heb in mijn leven. Ik heb geen invloed wat er in mijn leven gebeurt en ik heb invloed hoe ik ermee omga.

Mijn begeleiding

Ik maak gebruik van diverse technieken zoals NLP, familieopstelling, creatieve werkvormen en lichaamsbewustzijn om jou optimaal te begeleiden. Ik stem mijzelf af, op wat de medewerkster nodig heeft in het proces. Van ieder gesprek ontvang ik een reflectieverslag zodat ik op de hoogte blijf van de inzichten die zij tijdens het traject over zichzelf verzamelt. Op basis hiervan besluit ik welke maat werkopdrachten ingezet worden. Daarnaast geef ik haar feedback en tips zodat zij volledig zichzelf serieus neemt en trouw blijft aan zichzelf.

Praktische informatie

Dit is wat je krijgt:

– Een intakegesprek samen met jou en de medewerkster zodat ik een volledig beeld krijg van haar ontwikkeling en valkuilen
– Twaalf live sessies op een afgesproken locatie.
– Twaalf offline live sessies waarin we de voortgang van de ontwikkeling van de medewerkster bespreken en doorgronden
– Het traject wordt in de vorm van een eindverslag afgesloten. In het verslag wordt haar ontwikkeling beschreven met
tips/advies voor de toekomst

Mocht je interesse hebben in dit traject, laat me het weten. Dan plan ik een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Veelgestelde vragen

Is dit alleen voor vrouwen?
Nee, dit traject is ook voor mannen. En wordt de opbouw van het traject uiteraard aangepast.

Is dit alleen voor vrouwen van een bepaalde leeftijd?
Nee, ik heb geen bepaalde leeftijd in gedachten. In het intakegesprek zullen we onderzoeken of dit traject iets voor haar is

Hoelang ben ze bezig met het traject in tijd?
Ze is ruim een jaar tot 1,5 jaar met mij bezig.

De medewerkster heeft niet zoveel tijd?
Het spijt me dan is het traject niet voor haar. Ik geloof niet in quick fix. Door juist een jaar tot 1,5 jaar met mij te werken, kan ze echt haar leven transformeren. Transformatie vraagt geduld en commitment.

Wat is de prijs en kan ik in termijnen betalen?
Het traject wordt door jouw organisatie vergoed. Indien je ondernemer bent, wordt dit in het intakegesprek verteld.

Ik heb al veel coaching gevolgd, is dit dan voor mij?
Dat vind ik moeilijk in te schatten. De vraag is: Heb je het gevoel dat je ondanks de vele investeringen die je hebt gedaan, jouw gedragspatronen hebt getransformeerd? Als het antwoord nee is, kun je het beste een intakegesprek plannen. Dan kunnen we kijken of ik wel de juiste coach voor je ben.