Follow your ancient fire!

We zijn zo gewend om naar anderen te luisteren die vertellen wat goed voor ons is. Hierdoor hebben we niet geleerd om te vertrouwen op onze innerlijke stem. Of zijn we zo geconditioneerd  om voor anderen te zorgen waardoor we onszelf altijd op de tweede plaats zetten. Dit maakt ons niet gelukkig en we weten niet hoe we die vicieuze cirkel kunnen doorbreken. Soms geeft het lichaam zoveel signalen die we stelselmatig negeren waardoor we ziek worden.

Klik hier voor details

Weinig eigenwaarde

Het is voor ons vrouwen zo gemakkelijk om teveel te geven, onszelf klein te maken of op de 2de plaats te zetten.

Uiteindelijk heeft het allemaal te maken met onszelf niet goed genoeg vinden. Altijd maar meer geven in de hoop dat de ander ons waardeert. We zoeken de waardering in de buitenwereld waardoor we ons afhankelijk maken van de ander

Klik hier voor referenties

Jouw zielsopdracht

Het geheim is juist om je los te maken van de buitenwereld. Om op zoek te gaan naar degene wie je echt in de essentie bent. 

Het is een innerlijke reis die je terugbrengt naar je jeugd. Welke verborgen boodschappen heb je meegekregen van je ouders? Welke keuzes heb je onderweg gemaakt? Hoe heeft het leven jou gevormd? Wat is de opdracht van jouw ziel? Welke dromen en verlangens heb je? Van welke oude verhalen wil je afscheid nemen?

Licht in de tunnel

Je bent enige die jouw leven kan transformeren. Niet jouw kinderen of partner zijn hier verantwoordelijk voor. 

Het vraagt commitment om naar je gedrag te kijken en echt eerlijk tegen jezelf te zijn. En soms denk je misschien: waar ben ik aan begonnen?

Uit mijn eigen ervaring weet ik dat er licht is in de donkere tunnel.

So never give up! X