“Be your own Guru”

Wees trouw aan jezelf.

Van een pleaser naar een zelfbewuste, sensuele vrouw die op haar podium staat

Ik geloof oprecht dat de tijd nu rijp is om jouw innerlijke kracht terug te winnen. Ik zie
zoveel voorbeelden om me heen van vrouwen die er genoeg van hebben om zichzelf
klein te houden en/of die ernaar verlangen om zichzelf te mogen zijn. Deze vrouwen
hebben een missie en willen een bijdrage leveren aan een gezonde planeet, allemaal op
hun eigen wijze. Laten we met zijn allen opstaan en elkaar hierin steunen. Zodat de wereld
mooier wordt en we een rolmodel zijn voor onze dochters.

Resultaat van de training

• Je zet jezelf vanuit compassie op de eerste plaats.
• Je durft te luisteren naar de wijsheid van je ziel.
• De oude verhalen van het verleden maken ruimte voor een nieuwe toekomst
• Je hebt focus voor de toekomst.
• Je onderneemt concrete acties in de dagelijkse praktijk om je leven /bedrijf te transformeren naar the next level in jouw natuurlijke flow
• Je weet jouw onderscheidend vermogen en je staat in je autoriteit
• Je gelooft in je persoonlijke missie en je bent vastberaden om deze in de wereld neer te zetten.
• Je geniet van het transformatieproces en je blijft in de juiste frequentie.
• Je bent zichtbaar op jouw unieke wijze waardoor de klanten jou weten te vinden.
• Je voelt je zelfverzekerd om online een vertrouwensband op te bouwen met je klanten.

Ps: dit traject is niet bedoeld voor ondernemers die online op een gestructureerde wijze een marketing & sales strategie willen toepassen. Ik verwijs je graag naar andere goede marketing experts die mij hebben geholpen.

Je bent zo gewend (mede door social media) jezelf met anderen te vergelijken en jezelf aan te passen, dat je niet meer weten wie je nu echt bent en wat je wilt in het leven. Of je bent de hele dag een coach voor je familie, vrienden en kennissen waardoor je vergeet jouw innerlijke behoeften ook centraal te zetten.

De jaguar helpt jou om jouw innerlijke kracht terug te winnen.

Door het mysterie van je leven te doorgronden en de wijze lessen hiervan toepassen in het dagelijkse leven, wordt jouw authentieke innerlijke kracht zichtbaar in je leven en bedrijf/baan.

Ik zie veel vrouwen worstelen met een diepgewortelde onzekerheid. Ook al hebben ze een goedlopend bedrijf of een mooie carrière, een geweldig mooi huis en/of een partner die hen steunt. Deep down sluimert het gevoel van zelftwijfel en waardigheid. Door te pleasen of zich juist te overschreeuwen doen ze hun best om deze twijfels te maskeren. Ze vinden het onwijs moeilijk om op authentieke wijze ruimte in te nemen of zichtbaar te zijn als ondernemer/professional. Om echt op te staan voor hun verlangens en dromen. Het ontbreekt hen aan innerlijke kracht om zichzelf te bevrijden. Geloof me, er komt een moment dat je genoeg hebt van deze gevangenis en dat alles in je lichaam, mind & ziel schreeuwt om innerlijke bevrijding.

Dus ben je er nu klaar mee om jezelf klein te houden, de ander te pleasen of juist het gevecht aan te gaan?
Lees dan verder!

Jouw persoonlijk proces is de motor van je bedrijf.

Dit kan alleen als we onszelf bevrijd hebben van allerlei collectieve overtuigingen en mentale gevangenis over hoe je als (loyale) dochter hoort te zijn, hoe je jouw bedrijf moet runnen of hoe je als vrouw hoort te leven. Juist door jezelf te bevrijden, ontdek je jouw authentieke innerlijke kracht om jezelf op jouw wijze te manifesteren hier op aarde. Deze turbulente tijden vragen van jou om commitment zodat je in de juiste frequentie blijft en je niet af te leiden door alles wat er allemaal in de wereld gebeurt. Er is moed voor nodig om geen goedkeuring meer te vragen aan de buitenwereld en jouw eigenheid alle ruimte te geven om je missie neer te zetten in de wereld. Stop met jezelf te vergelijken met anderen!

Ondernemerschap is een lifetime journey.

Hiermee trek je de klanten aan die aansluiten op jouw frequentie. Natuurlijk blijft het ook belangrijk om te blijven bouwen aan je bedrijf volgens jouw natuurlijke ritme. Ik zie regelmatig vrouwen die heel enthousiast beginnen aan hun bedrijf en afhaken omdat ze te weinig resultaat zien. Vergeet niet, het vraagt bezieling en commitment om te blijven investeren in je bedrijf en ondernemerschap. We hebben hiervoor de balans tussen Ying en Yang nodig, zodat we vanuit bezieling en inspiratie ons bedrijf neerzetten in plaats vanuit controle en onzekerheid. Tegelijkertijd hebben we ook (doelen) Yang nodig om gefocust te blijven en onszelf te onderscheiden van de grote grijze massa.

Mijn persoonlijke missie

Ik help coaches en professionals om hun innerlijke jaguar (oerkracht) te omarmen zodat ze voorgoed afrekenen met de drang om anderen te pleasen, zichzelf klein te maken of op de tweede plaats te zetten. Ik help mijn klanten hun heelheid terug te vinden zodat ze hun natuurlijke flow volgen en in hun autoriteit staan. Hiervoor heb ik mijn eigen coachingsmethodiek ontwikkeld: “The 5 archetypes of The Black Jaguar Woman”. Deze methodiek is geboren door mijn visie over het ontwaken van de vrouwelijke energie, mijn verlangens en worstelingen in het leven.

The 5 archetypes of The Black Jaguar Woman

Mother
Leer weer van jezelf te houden!

– Reflecteer op je leven

– Verbind jezelf met de voorouders

– Verbind jezelf met het ritme van je lichaam en Moeder
Aarde (Ying)

– Vertrouw op het leven

– Accepteer je lichaam en persoonlijkheid

Schrijf jouw biografie om te ontdekken welke lessen je in jouw leven hebt geleerd. Hierdoor werk je aan je zelfvertrouwen en acceptatie van jezelf.

Amazon
Wees vastberaden om jezelf te bevrijden!

– Kies vanuit je ziel

– Neem afscheid van de verborgen verhalen

– Vergeef jezelf en anderen voor de “fouten” die gemaakt zijn in je leven

– Ontdek jouw onderscheidend vermogen (Yang)

– Spreek je commitment uit

Gezamenlijk voeren we een vergevingsritueel uit om de ander vanuit liefde los te laten.

The Wild Woman
Ontdek je missie in het leven

– Geniet van je vrouwelijkheid

– Voel je hartstocht en passie

– Durf te dromen

– Dans als een wilde vrouw

– Wees trots op jezelf

Ontwerp een action board om jouw missie in de wereld te zetten.

Playful girl
Dans en geniet van het leven!

– Maak plezier met andere vrouwen in the circle

– Gebruik je creativiteit om je dromen waar te maken

– Sta open voor wat het leven jou brengt

– Speel met je kinderen

– Speel met andere mannen

Voer een maatwerk opdracht uit in the circle waardoor je leert om te spelen met het leven.

Queen
Wees de stille kracht en breng healing!

– Je weet wie je bent

– Het verleden is geheeld

– Je voelt jezelf waardig

– Ego en ziel zijn in balans

– Je gebruikt jouw helende krachten en wijsheid

Presenteer jouw action board in the circle en sta op je eigen podium.

Doe mee met dit transformatie traject om je leven te transformeren. Hierdoor leer je hoe je jouw verleden compleet kunt accepteren en loslaten waarmee je de vrijheid voelt om de volle verantwoordelijkheid voor je toekomst te pakken! Je kiest eindelijk voor jezelf en bent vastberaden om je bedrijf op te bouwen naar the next level.

‘’I give my life to the upcoming mature feminine energy’’

Walk the talk

Ik heb mijn lichaam met 1 borst volledig geaccepteerd waardoor ik mezelf bevrijd heb van allerlei maatschappelijke meningen over het vrouwelijk lichaam. Daarnaast heb ik schoon schip gemaakt met mijn verleden waardoor ik op mijn plek sta in mijn familie, bedrijf en de maatschappij. Ik ben vrij en ik focus mezelf op mijn wildste dromen om die te realiseren. Natuurlijk kom ik onderweg ook mijn mentale belemmeringen tegen om te overwinnen. Het is nu een spel geworden! Met veel passie en toewijding wil ik mijn doorleefde wijsheid met jou delen.

Mijn begeleiding

4 individuele coachingsgesprekken
van 1,5 uur
Data in overleg

In de coachingsgesprekken staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Mijn persoonlijke spot on feedback en de maatwerk opdrachten zorgen ervoor dat je concrete stappen onderneemt in je leven.

5 trainingsdagen van 10.00 – 17.00

Vanaf oktober 2024 tot juni 2025

In iedere trainingsdag wordt een archetype behandeld. Je krijgt theorie over een archetype. Daarnaast ga je concreet aan de slag met oefeningen om de theorie toe te passen. Je sluit het traject af met een action board waarbij je een presentatie geeft aan de groep.

5 gezamenlijke zoomsessies van 1,5 uur
Na iedere trainingsdag volgt een sessie

De zoom sessies zijn bedoeld om ervaringen en nieuwe inzichten met elkaar te delen.

Investering:
€ 5750.00 exclusief BTW

het is mogelijk om in 5 termijnen te betalen.

Boek hier een vrijblijvend consult via mijn google agenda en we zullen gezamenlijk kijken of dit programma past bij jouw leerdoelen en commitment.

Referenties

Follow your ancient fire 1ste editie

Ik krijg van mijn omgeving te horen dat ik veranderd ben. Ik straal veel meer en ik heb weer plezier in het leven. De scheiding is voorgoed achter mij en ik heb afscheid genomen van de innerlijke pleaser. Oude verhalen uit het verleden heb ik opgeruimd. Ik had last van verlating- en bindingsangst. Ik durf nu veel meer op mezelf te vertrouwen. Ik vond het verrassend om elke keer met een andere archetype aan de slag te gaan. Bij iedere archetype hoort toch een andere energie. Vooral de laatste dag was ik erg uitbundig en vrolijk. Het verbaast me dat ik bij mijn persoonlijke slotceremonie toch weer even emotioneel was. Dank je wel voor de professionele foto’s die ik mag gebruiken. Als ik naar mijn foto kijk dan zie ik een sexy wijf! Toen ik met dit traject begon wist ik nog niet dat ik met mijn eigen bedrijf zou beginnen. Ik heb nu een duidelijk doel voor ogen.

Je bent heel authentiek, krachtig en je hebt een houding van don’t fuck with me! Je hebt echt schijt aan de wereld.
Dat wil ik ook!

Waardering: 8
Holistisch life coach, moeder van 2 kinderen.

Anoniem, Loopbaanadviseur, moeder van 3 kinderen. Waardering: 9

Ik heb in dit traject vooral gewerkt met de vrouwenlijn. De verborgen boodschappen die ik van mijn moeder heb meegekregen en die ik ook weer onbewust doorgeef aan mijn dochter. Ik heb ervaren dat ik meer mijn plek sta en mezelf ook draag. Het is voor mij helder wat mijn hoge doel is in het leven. Door mijn eigen leven heb ik ervaren hoe moeilijk het is om knopen door te hakken. Ik heb heel lang in een relatie gezeten waar ik geen hartstocht voor voelde en ik was niet gelukkig in mijn werk. Nu ben ik gescheiden en ik heb een leuke parttime baan. Ik ben hier om anderen te helpen knopen door te hakken en te leven vanuit het hart. Naast mijn parttime baan ga ik nu ook mijn eigen praktijk opzetten.

Ik vind dat je heel snel een vertrouwde sfeer weet te creëren. Ik heb dit nog nooit zo sterk ervaren terwijl ik toch al heel veel verschillende workshops heb gevolgd. We waren echt een fijne groep die elkaar steunden. Ik ga dit warme bad missen. Daarnaast ben je totaal jezelf en praat ook gewoon over jouw thema’s in het leven. Je geeft veel waarde weg en doet je zaken vanuit je hart!

Waardering: 9
Loopbaanadviseur, moeder van 3 kinderen.

Anoniem, Coach, moeder van 2 kinderen. Waardering: 9

De tijdslijn was voor mij een impactvolle oefening waarbij ik echt mijn ouders op zielsniveau heb geaccepteerd. Ik heb van mijn moeder de verborgen boodschap mee gekregen om mezelf niet centraal te stellen. Mijn moeder heeft altijd voor anderen gezorgd ten koste van zichzelf. Ik had graag nog meer willen werken met verborgen verhalen. Ik heb in dit traject wederom ook ervaren dat ik voor anderen zorg om gewaardeerd te worden. Dit gedrag werkt door in mijn bedrijf waardoor mijn bedrijf een hobby blijft. Het spelen met de archetypes en uitgedaagd te worden om in mijn kracht te staan zorgt ervoor dat ik mijn bedrijf naar een next level wil brengen. Dit jaar komt een nieuwe website en ik wil echt in mijn autoriteit staan. Dit is mijn focus! Het is voelbaar dat je echt met bezieling en passie werkt. Je bent een krachtige vrouw. Alles is tot in de puntjes verzorgd en je weet als geen ander ons een respectvolle spiegel voor te houden.

Waardering: 7
Coach, moeder van 2 kinderen

Anoniem, Holistisch life coach, moeder van 2 kinderen. Waardering: 8

Kijk op mijn website voor meer informatie en boek een vrijblijvend consult. Of stuur mij een email zodat ik je op de wachtlijst kan zetten voor het traject in oktober 2025.