Live (online) masterclass: De pleaser in de moederrol

Live (online) masterclass: De pleaser in de moederrol

De pleaser in een moederrol is een hele uitdagende levensthema! De moeder staat symbool voor zorgen voor anderen, zichzelf wegcijferen en haar verlangens onderdrukken. Dit allemaal om het gezin draaiende houden. Het word je als moeder niet gemakkelijk gemaakt, vooral omdat het patriarchale systeem de rol van de moeder onderwaardeert. Het ligt verankerd in ons onderbewustzijn.

Je kunt je voorstellen dat jezelf als pleaser in een moederrol helemaal kunt verliezen. Je doet er alles aan om je kinderen een veilige thuishaven te bieden. Misschien accepteert je de fratsen van je partner of geef je toe aan de grillen van je kinderen.  Je geeft toe, in de hoop om geaccepteerd te worden door de kinderen en partner. Maar tevergeefs. Je bent hard aan het werk om maar de liefde te mogen ontvangen.

In deze masterclass staan we stil bij jouw patronen hoe jij deze dynamiek in staat houdt. Je zult in de masterclass ontdekken dat je niet de enige bent. Het gaat ook over welke patronen je hebt overgenomen van je eigen moeder. Tegelijkertijd eist de maatschappij van je om de kinderen netjes op te voeden, dat je er goed uitziet, een goed huwelijk hebt en daarnaast ook een goede carrière hebt. Oftewel dat je voldoet aan de verwachtingen van de patriarchale samenleving. Je leert in deze masterclass hoe je vanuit zelfrespect en waardering ook kunt kiezen voor jezelf en hoe jezelf bevrijd van al die verwachtingen.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

mei 07 2024

Tijd

7:30 pm - 9:00 pm

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant