Live (online) Masterclass: De pleaser in de liefde

Live (online) Masterclass: De pleaser in de liefde

Pfff…dit is een ingewikkelde thema voor een echte pleaser. Je bent zo sterk geprogrammeerd om rekening te houden met je partner. Deze programmering is opgeslagen op celniveau zodat je jezelf automatisch wegcijfert in de relatie. Dit doe je in de hoop om erkenning en waardering te krijgen. Je bent niet gewend om jezelf op waarde in te schatten. Dat vind je al heel snel arrogant. Nou, dan weet ik heel zeker dat ik je triggeer met mijn post op social media! Goed zo! Dat betekent dat jouw (on)bewuste programmering geraakt wordt. Indien je ervoor kiest, kan je hiermee aan de slag door je weerstand te onderzoeken.

Door je angst om afgewezen te worden, cijfer jezelf weg in de relatie. Het effect hiervan is dat jezelf kwijtraakt. Je weet niet meer wie je bent of wat je wilt. De kunst is om op een resolute en tactvolle wijze aan te geven wat je wilt. Het kan gaan om kleine dingen zoals je vakantieplannen kenbaar maken of hoe jij jouw verjaardag wilt vieren. Het is jouw leven. Dus hoe wil jij de hoofdrolspeler zijn in jouw leven.

In deze masterclass staan we stil bij de kwaliteiten van een pleaser die zorgen voor een succesvolle relatie. Ook komen de valkuilen aan bod. We gaan concreet oefenen met nieuw gedrag.

Tot slot is de sleutel van een succesvolle relatie, erkenning en waardering  voor jezelf  te hebben. Pas als je van jezelf houdt, kan je oprecht van de ander houden. Jouw soulmate is dan een aanvulling in de relatie waar je lief en leed mee deelt. Uiteindelijk is samen door het leven gaan een enorme rijkdom voor de ziel!

 

Pas als je genoeg hebt aan jezelf, ben je echt vrij

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

mrt 05 2024

Tijd

7:30 pm - 9:00 pm

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant