Follow your ancient fire 2de editie

Follow your ancient fire 2de editie

Praktische informatie
De workshop bestaat uit 5 trainingsdagen, 4 individuele gesprekken en 5 gezamenlijke zoom sessies.

Data training

Najaar 2022

Tijd
10.00 – 17.00 uur

Waarom
Het valt mij op dat wij vrouwen, onszelf regelmatig wegcijferen en klein maken. We zetten onszelf op de tweede plaats en we zijn gewend om anderen te pleasen. Het kan van binnenuit aan ons vreten als we door de verhalen van onze ancestors en collectieve overtuigingen geleerd hebben om onzichtbaar te zijn en niet onszelf te zijn. Dit geeft een ontevreden knagend gevoel waardoor we steeds het gevoel hebben dat we iets te kort komen. Door weer in therapie te gaan, online te shoppen, roken of drinken, meer snoepen doen we ons best om dit knagend gevoel te stillen. Het akelige kritische stem van binnenuit blijft ons maar lastig vallen. We voelen ons minderwaardig en vergeten te spelen met het leven.
Hiermee doen we onszelf enorm tekort en zijn we geen rolmodel voor de volgende generatie. Als we voelen dat we het niet waardig zijn, kunnen we ook niet op een speelse manier ons bedrijf runnen of een expert zijn in ons vakgebied.

Wat komt aan de orde?
In deze meerdaagse workshop maak je kennis met de 5 archetypes of The Black Jaguar Woman. Deze archetypes helpen jou om afscheid te nemen van oude patronen en emoties waardoor je schoon schip maakt voor nieuwe mogelijkheden. Dit doen we door middel van dans, familieopstellingen, theater methodiek, rituelen en meditaties. Door gebruik te maken van creatieve werkvormen maken we contact met de stem van onze ziel. Het is een individuele reis waarbij je vooral ook leert van de andere deelnemers. Ik neem je persoonlijk mee op jouw reis!

Resultaat
Door in het dagelijkse leven te spelen met deze 5 archetypes transformeren we ons leven stap voor stap. We hoeven niet meer te strijden om ons plek te veroveren in de maatschappij. We gebruiken onze creatieve vermogens om zaken voor elkaar te krijgen en bewegen gemakkelijker met de flow van het leven. Er is veel meer ontspanning in onze mind waardoor we in het moment veel effectiever kunnen handelen. We zijn zichtbaar op onze unieke wijze waardoor de klanten ons weten te vinden. Je gelooft in je persoonlijke missie en je bent vastberaden om deze in de wereld neer te zetten!

Inschrijving
Stuur mij een persoonlijk bericht of als je meer wilt weten, boek dan vrijblijvend consult in.

Investering
999.00 (exclusief BTW)

Datum

okt 22 2022 - jun 24 2023
Ongoing...

Kosten

€999,00

Locatie

Ruimte voor Aandacht
Singelsteeg 2, Utrecht
Website
https://ruimte-voor-aandacht.nu/ruimte-voor-aandacht-utrecht-zaalverhuur/#locatie

Organisator

Odet Sleeswijk
Email
odet@blackjaguarwoman.nl

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant