Jaartraining: Be your own Guru!

Jaartraining: Be your own Guru!

We zijn zo gewend om naar anderen te luisteren die vertellen wat goed voor ons is. Hierdoor hebben we niet geleerd om te vertrouwen op onze innerlijke stem. Of zijn we zo geconditioneerd  om voor anderen te zorgen waardoor we onszelf altijd op de tweede plaats zetten. Dit maakt ons niet gelukkig en we weten niet hoe we die vicieuze cirkel kunnen doorbreken. Soms geeft het lichaam zoveel signalen die we stelselmatig negeren waardoor we ziek worden.

Alles begint met integratie van de 1ste archetype van The Black Jaguar Woman, namelijk The Mother. In hoeverre hebben we onvoorwaardelijke liefde voor onszelf? Zijn we voldoende in contact met onze binnenwereld, met onze behoeften? Zijn we in staat om zelf te zorgen voor vervulling van onze behoeften? Dat is de basis van alles. Je innerlijke binnenwereld is uiteindelijk de enige plek waar je rust vindt.  Van hieruit kunnen we de wereld ontdekken en hebben we de archetype van The Amazon nodig. Zij helpt ons om authentiek zichtbaar te zijn in de buitenwereld.

Als het contact met onze binnenwereld en buitenwereld in balans is (Ying – Yang) komen we bij onze creatieve sexuele energie. De archetype van The Sexy Woman helpt ons om deze kracht steeds meer te bevrijden, onze oerkracht. Het is dan tijd om met deze kracht te spelen en zijn we een oplossing voor de wereldproblemen die zich momenteel afspelen. We hebben de archetype van The Playful Girl om het luchtig te houden en niet gebukt te gaan onder al die problemen. Daar heeft niemand iets aan.  Als we de oplossing zijn, dan weten we echt wie we zijn  en doen we gewoon ons ding hier op aarde. We zijn dan The Queen. We hebben de waardering vanuit de buitenwereld niet meer nodig. We hebben een tribe gevonden van bondgenoten die ons onvoorwaardelijk steunen in moeilijke tijden. We laten ons niet meer gekmaken door allerlei (collectieve) angst verhalen die we onszelf vertellen! Wij zijn eindelijk vrij!

 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

okt 25 2025

Kosten

€5.750,00

Organisator

Odet Sleeswijk
Email
odet@blackjaguarwoman.nl

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant